Vemma

Jom Mulakan Hari Anda dengan Vemma!

By on 09/09/2013

“Perlukan alternative untuk meningkatkan tenaga anda sepanjang hari? Tidak perlu tercari-cari lagi kerana VeMMA menawarkan satu solusi semulajadi untuk anda.” Chewaahhh..ayat iklan tu. Tapi percayalah kerana ianya benaaarrrr… Kita selalu dengar ayat macam ni… “Apa yang anda makan, membentuk diri anda hari ini” Tapi hari ni CD nak tukar sikit kata-kata tu.. hmmm.. tukar macam […]

Continue Reading

Invitation

Jemputan ke Vemma Raya Open House 2013

By on 06/09/2013

Jom Open House Raya bersama Vemma Brand Partner esok… Dijemput datang beramai2.. Platinum Arshad Daza’ and team tengah bergambar sakan dah bersama hadiah Lucky Draw esok.. Waahhh.. syoknya.. Ruginya CD tak pegi HQ today. Kalau tak sure dah bergambar sakan buat invitation. hehehee..   Ok see u all esok yer..ada banyak acara menarik esok. Majlis […]

Continue Reading

Kisah Kejayaan | Motivasi

Kenapa Anthony Powell bertukar dari Herbalife ke Vemma?

By on 05/09/2013

Pada January 2013 lalu, industri networking dikejutkan dengan kisah tentang Anthony Powell, salah seorang pengedar terbesar Herbalife yang telah berpindah ke syarikat Vemma setelah 22 tahun beliau bersama Herbalife. Anthony Powell sangat kagum dengan kehebatan produk Verve dan mengajak seramai 16,000 orang pengedar di bawah rangkaian beliau menyertai Vemma. Antara kata-kata beliau ketika itu… “Ini […]

Continue Reading

Kesihatan

Pilihan Makanan yang Lebih Sihat Untuk Anak Anda

By on 04/09/2013

Saya bukanlah pakar untuk membicarakan soal Pilihan Makanan yang lebih Sihat untuk Anak Anda. Cuma pada entry kali ni CD nak kongsikan sedit info yang diperolehi dari majalan Vemma Asia Succes tentang pemakanan sihat untuk kanak-kanak.   Ilmu tentang penjagaan makanan sihat ni perlu diterapkan di awal-awal lagi ketika  kanak-kanak itu masih lagi kanak-kanak.. bak […]

Continue Reading

Ads | Verve

Verve! Bukan Sekadar Minuman Tenaga

By on 01/09/2013

Setelah pelancaran Verve! – ‘Minuman Tenaga Super Sihat’ (Insanely Healthy Energy Drink) baru-baru ini di rantau Asia, kami mendapat feedback yang luar biasa. Rasanya yang sangat sedap menambahkan lagi permintaan terhadap produk ini. Di samping itu, ramai juga yang bertanyakan tentang khasiat Verve serta kandungan yang terdapat di dalamnya. Di sini saya akan menerangkan serba […]

Continue Reading

Ads

Minuman Tenaga Pilihan Anda: Mencergaskan atau Melemahkan?

By on 30/08/2013

Sememangnya kita memerlukan tenaga yang menyihatkan dalam kehidupan harian. Kebiasaannya minuman bertenaga lah yang akan kita pilih dalam mengembalikan tenaga badan kita. Namun, sama ada kita sedar atau tidak, pasaran kini dibanjiri minuman bertenaga yang hanya mengandungi kalori, kafein dan gula yang amat tinggi. Amalan meminum minuman tenaga begini boleh mendatangkan kemudaratan lebih daripada kebaikan […]

Continue Reading

Bisnes | pasif income | Vemma

Peluang buat pasif income bersama Cahaya Diana

By on 23/01/2012

Adakah anda selalu mengalami situasi ini? Poket kering di tengah bulan? Sentiasa dikelilingi hutang? Duit gaji habis bayar hutang? Bekerja 8.00pg – 5.00ptg dan perlu menempuh jam setiap hari? Bosan dengan arahan bos yang sesuka hati? …PENINGKAN??? bertambah STRESS nampaknya… Heheheeee…itulah yang saya alami 2 tahun yang lalu.. Memang takkan ada kesudahan kalau kita tak buat […]

Continue Reading

Event

VEMMA® NAMED AS FINALIST IN FOUR CATEGORIES IN 2011 AMERICAN BUSINESS AWARDS

By on 23/05/2011

9th annual Stevie® Awards will be presented on June 20 in New York City 05.12.2011– Scottsdale, AZ — Vemma was named a Finalist today in four different categories in the 2011 American Business Awards. The Finalist categories include BK Boreyko, for Executive of the Year — Health Products & Services; Corporate Social Responsibility Program of […]

Continue Reading