CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Umum

Vemma Europe ‘Revolution’ Convention 2013

07/09/2013

revolution_out_ENWhats Happening in Vemma International?

Sekarang..tika dan saat ini.. sedang CD cek inbox di facebook, kemudian nak login ke akaun Vemma CD, ternampak video dari Ustream.tv. Baru teringat yang hari ni sedang berlangsung Vemma Europe Convention di Munich. Time ni pulak leader hebat #YPR Royal Ambassador sedang bagi talk.. apa lagi CD terus print screen dan terus post di entry ni.

Alex Morton_VEC

Alex Morton2_VEC
Penuh semangat! Royal Ambassador Alex Morton at Vemma Europe Convention

Oh untungnya CD sebab sempat jugak tengok my great leader.. Royal Ambassador Matt Morrow bagi sharing.. I love his speech so much! tak boring sebab Matt Morrow ada sense of humor.

Matt Morrow2_VEC

Matt Morrow_VECFor your information Matt Morrow juga merupakan direct enroller kepada our lagend networker, Anthony Powell.

Dalam ucapan Matt Morrow  masa ni CD dengar dia cakap.. “My 10% on Mathing level from Anthony Powell himself in a month is.. $100k”.. Wowwww… tu baru Matching Level Bonus.. cayalah Matt.

And the best part in VEC ni ialah our Founder & CEO sendiri jadi Emcee. Memang sempoi lah BK ni. Tak semua CEO yang ada bakat macam beliau.

BK2_VECOklah rasanya thats all for now.. sebab lepas ni CD sure pasti ada beberapa video2 menarik yang akan di upload di youtube. CD akan select beberapa video untuk di share di sini.

Hopefully kepada anda yang nak ikuti perkembangan Vemma Malaysia & international di dalam versi Bahasa Melayu.. jangan segan silu untuk LIKE fanpage CD & follow my NetworkBlog, my Twitter dll.

Jangan lupa ok.. banyak lagi cerita-cerita menarik di sini yang akan CD share. Antara apa yang akan CD update di sini ialah…

Sharing hebat dari Top World Motivator, Mr. Darren Hardy

DH-VEC

 

Ucapan dari Simon Grabowski tentang Vemma Apps yang telah upgrade ke 4.0 dan terdapat aplikasi-aplikasi terbaru yang sangat exciting!

Simon Grobowski_VEC

Stay tune with CahayaDiana.com!

PS: Jika sempat boleh lah anda menonton di USTREAM.TV secara live..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge