verve_3tin

Setelah pelancaran Verve! – ‘Minuman Tenaga Super Sihat’ (Insanely Healthy Energy Drink) baru-baru ini di rantau Asia, kami mendapat feedback yang luar biasa. Rasanya yang sangat sedap menambahkan lagi permintaan terhadap produk ini. Di samping itu, ramai juga yang bertanyakan tentang khasiat Verve serta kandungan yang terdapat di dalamnya. Di sini saya akan menerangkan serba sedikit berkaitan kandungan Verve yang telah memberi ‘tenaga luar biasa’ kepada pengguna kami. Yang pasti, Verve membekalkan kepada para pengguna dengan kebaikan yang tidak terhingga. Ia bukan sekadar Minuman Tenaga kerana ia menyediakan nutrien-nutrien yang diperlukan oleh badan kita.

Verve mengandungi formula Vemma dan 75 miligram kafein semula jadi. Ia juga dilengkapi dengan nutrien yang diperlukan dan anda tidak memerlukan sebarang suplemen multivitamin sekiranya anda mengambil Verve. Kandungan gula semulajadi juga amat rendah dan ia dibekalkan dengan 12 vitamin spektrum penuh. Verve juga diperkayakan dengan buah manggis yang begitu tinggi dengan sumber xanthon, aloe vera yang kaya dengan glikonutrien dan the hijau, sebagai tambahan kuasa antioksidan kuat yang diperlukan oleh badan kita. Di samping itu, terdapat lebih daripada 65 jenis mineral surih dan ultra surih yang bersumberkan tumbuhan di dalam kandungannya, menjadikan Verve minuman bertenaga yang terunggul, ia bukan sahaja mampu mengekalkan tahap tenaga, malah membekalkan nutrisi yang lengkap apabila anda memerlukannya.

Sebagai jenis minuman bertenaga tanpa perisa tiruan dan pengawet serta dilengkapi dengan kandungan semulajadi, kini Verve! Sememangnya mengubah cara kita memahami minuman bertenaga di pasaran. Pelbagai kebaikan ramuan terdapat di dalam kandungan Verve!. Sudah tiba masanya untuk anda yang sedang membaca artikel saya ini perlu mengetahui lebih lanjut tentang Verve!

3 Comments

  1. Ain ada minum Verve ni.. Ummi selalu minum untuk dapat tenaga. Ummi kata bagus utk kesihatan.

  2. Rozafankhil Nazrose

    Memang hebat luar biasa verve.vemma

  3. VERVE memang terhebat dari segi rasa dan kandungannya.. rasai sendiri kehebatannya.. dijamin minum sekali pasti nak lagi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...