CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Artis | Bisnes | Event | Hiburan | Umum | Vemma

VFT 7 April 2012

27/04/2012

Hi,

Memang lama giler CD tak berbelog nih..dh  lebih sebulan x hupdate..haihhh…xpelah janji hupdate jugak.

Apakah Update terkini tentang CD?

Hmmm..banyak tu memanglah banyak..tapi tak tercerita semuanya..tapi update yg paling best ialah Network CD semakin hari semakin grow.. Huh..memang layan buat Vemma ni.. Ok tapi topic kali ni adalah sempena dgn Video yg CD baru upload di Channel CD iaitu Video VFT yg berlangsung pada 7 April lepas.  Apa2 pun u all tengoklah dulu n bagi komen.. CD terima seadanya…

Amacam ok x video yg CD buat julung2 kalinya sempena VFT.. saje syok2 jer tu. Ok dikesempatan ni CD xnak buang masa..CD nk ucapkan Jutaan terima kasih yg x terhingga buat rakan2 yg support Video CD ni especially UV Team yg memang supportive n penyayang.

Kepada kawan baik CD iaitu Videographer n Photographer yg CD amat puas hati dgn hasil keje beliau..siapa lagi kalau bukan saudara Faizal Jaffar @ Mota. Thanks bro!

Thanks to my great leader Arshad Daza’ yg sentiasa creative dgn idea2nya n membuatkan video ni bertambah ceria.. Aksi ‘terjah’ anda memang berkesan…and thanks so much sebab pegi terjah VIP Vemma iaitu Dr. Abraham, Mr. Kenneth Koh, CEO Vemma Asia.. Jutawan dari Australia Peter Francis..dll.  tak lupa jugak kepada leader hebat Vemma Rashihah Nordin. “ko memang berbakat jadi pengacara lahh…cayalah Shiha..!!”..

Kepada bakat2 baru diluar sana … CD memang mencari bakat2 baru utk diketengahkan dalam Video2 yg bakal CD hasilkan nanti..heheheee….

Kepada network2 ku yg berada di seluruh pelusuk Negara dan daerah… gunakanlah video ni sebagai salah satu tool utk membuktikan bahawa bisnes Vemma adalah real..dan bukan scam.

Kepada orang awam yang belum join Vemma & berminat nk join bersama team CD…blh terus call CD di 0176902018.  Ada peluang jadi ‘artis’ tau..hahahaaaa…

Ok, xnak celoteh panjang2.. So far Alhamdulillah sepanjang penglibatan CD dalam Vemma bersama Ultimate Venture Team @ UV team.. terdapat beberapa tools yg CD dh hasilkan..antaranya ialah:

Calendar  UV

Audio CD ‘Asas Bermula di Vemma’ (Version 1st 7 Days)

Ok..  Stay tune with CD ok..

Luv u alls..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge