CahayaDiana.com ®

💕 Coretan Hati Cik Editor - Bukan Blog Gosip Artis 💕
Umum

[Video] Welcome Back Emma Tahir

24/09/2013

diana n emma_01

Salah satu perkara yang amat menyeronokkan dalam menjalankan bisnes networking ni ialah kita akan mempunyai ‘Relationship’ yang hebat bersama rakan2 seperjuangan kita. Bila kita ikhlas membantu dan berjumpa pula dengan orang yang ikhlas untuk dibantu.. InshaAllah.. kita boleh berkawan lama dengannya. Macam tu lah yang terjadi diantara CD dan Emma Tahir.. 🙂

Hari ni CD nak share tentang seorang brand partner yang dah lama sertai Vemma bersama CD, namun komitmen yang terlalu banyak especially terhadap kerjaya dan keluarga membuatkan Emma Tahir mengabaikan bisnes Vemma seketika. Namun satu perkara yang beliau tak sedar ialah.. bisnes Vemma ni boleh dijalankan mengikut ‘kesesuaian masa’ seseorang. Sebab itulah CD tekankan banyak kali di dalam training CD bahawa tidak alasan lagi untuk seseorang itu utk tidak melakukan bisnes ini melainkan dirinya sendiri yang tak nak.

Setelah menghubungi CD dan kami bercerita panjang, barulah Emma faham bahawa dia tetap boleh menjalankan Vemma walau dalam keadaan sibuk. Jadi, satu TINDAKAN PERTAMA telah dilakukan dan kami berjumpa untuk sesi personal coaching.

Emma Tahir yang CD kenal memang sangat pemalu orangnya. Namun CD kenal dia dah lama dan sikit sebanyak tahu tentang masalah yang dialami Emma, masalah umum yang semua orang pun ada. Namun CD kagum sebab Emma tak letak masalahnya di depan untuk dia terus mengorak langkah ke arah kejayaan. CD kagum dan bangga sebab Emma boleh dikategorikan sebagai seorang ibu muda yang sangat tabah hadapi ujian dalam hidup. Rasanya tak perlu lah CD explain lebih2 tentang Emma di sini. U all tengok sendiri lah video di bawah ni.. bagaimana seorang ibu muda, kecil comel ni bersemangat waja untuk ubah kehidupannya..

Bagi anda yang ingin mengenali Emma lebih lanjut silalah ke BLOG EMMA yer. Jika anda di kalangan individu yang masih mencari peluang dan ingin sama2 memulakan langkah pertama seperti Emma, jangan buang masa anda lagi. Hubungi Emma Tahir di 0129194267 sekarang.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge