Tahukah anda bahawa sekitar lima tahun ini, ekonomi dunia sedikit lembap. Tahun ini (2013), kita diberi amaran bahawa keadaan ini akan menjadi semakin teruk dan turut menjejaskan ekonomi di Asia. Para usahawan unggul turut bimbang terhadap ekonomi yang tidak stabil ini. Namun situasi ini tidak berlaku di Vemma!

Pada tahun 2012, jumlah jualan Vemma di seluruh dunia menunjukkan peningkatan 30% secara keseluruhan. Peningkatan jualan dicatat tertinggi untuk pasaran Amerika Syarikat dengan peningkatan sebanyak 46% berbanding tahun lepas, diikuti dengan Kanada 34% dan Eropah sebanyak 22%. Pasaran Amerika Syarikat juga menunjukkan peningkatan yang menakjubkan iaitu sebanyak 85% dalam penajaan.

Pada April 2013, jualan melangkaui 19.1 juta dollar Amerika di seluruh dunia – satu pengingkatan tahunan sebanyak 119%! Penajaan mencecah ke 213% di seluruh dunia dan Amerika Syarikat saja telah mencecah 211%.

Jualan dan penajaan dalam pasaran ini disemarakkan oleh insentif penajaan industri, seperti Vemma Platinum Club, Program Kesetiaan Pengguna dan Bonus Frenzy, serta jenama Verve, yang mewakili 62% daripada pesanan kali pertama. Verve mempunyai tarikan pasaran umum dan amat popular dalam demografik semua peringkat umur, namun salah satu daya penggerak di sebalik peningkatan jualan yang menakjubkan ialah satu movement yang digelar Young people Revolution (YPR) dan Young Malaysian Revolution (YMR). Gerakan YMR kini sedang rancak dalam pasaran Vemma di Malaysia manakala YPR pula merangkumi pasaran seluruh dunia.

Jadi apakah yang anda sedang tunggu lagi?
Jom sertai YMR @ YPR sekarang! 🙂

Berita baik: Verve kini boleh didapati di Malaysia, Singapura, Hong Kong dan Taiwan. Ini akan memberi impact terhadap pelan jangka panjang kami, memandangkan golongan muda (YPR / YMR) kini menjadi segmen pasaran media sosial yang paling banyak dihubungi dalam sejarah dunia. Verve dijangka akan memberi ledakan besar di dalam pasaran Asia. Ia dipasarkan sebagai minuman bertenaga sihat disamping menjana pendapatan anda.

Dengan tema ‘REVOLUSI’ dalam Vemma Convention 2013,kini tiba masanya untuk merevolusikan perniagaan Vemma anda. Kegemilangan Vemma Convention di Las Vegas & Taiwan amat mengujakan dan telah memberi satu revolusi baru dan mengubah cara untuk menjalankan perniagaan Vemma.

Oleh yang demikian, pihak kami akan mengadakan satu event yang dipanggil “Vemma Convention 2013 Sharing’ yang bakal berlangsung pada 1 September 2013 di Vemma Malaysia Auditorium di Jaya One, Petaling Jaya. Anda berpeluang mendengar perkongsian dari leader-leader hebat yang telah menyertai kedua-dua acara Vemma Konvensyen ini dan kisah-kisah kejayaan para generasi Muda YPR / YMR serta pemimpin-pemimpin unggul yang lain. Mereka juga seperti anda- yang ingin membawa perubahan masa depan demi menikmati kebebasan kewangan di samping sihat tubuh badan.

Tidak kira siapa diri anda, yang pasti terdapat kisah kejayaan Vemma khusus untuk anda. Yang paling hebat tentang peluang Vemma adalah – ia mencipta satu rangkaian insan yang bermotivasi untuk menyokong dan membantu insan lain demi mencapai kejayaan bersama. It’s People Helping People. Ia sememangnya satu model perniagaan yang hebat!

Masuk adalah PERCUMA! Jadi, dijemput beramai-ramai untuk mendengar perkongsian hebat ini. Pastinya akan memberi satu pengalaman baru untuk diri anda. Datang dan dengar sendiri kehebatan bisnes kami.

perkongsian dari leader hebat yang telah menyertai Vemma Convention 2013 di Las Vegas dan Taiwan
perkongsian dari leader hebat yang telah menyertai Vemma Convention 2013 di Las Vegas dan Taiwan

Hubungi saya sendiri Cahaya Diana di 017-6902018

JANGAN LUPA DATANG YA!

Sidebar_VAC Sharing 2013Next Coming Event…

Sidebar_RayaOpenHouse

xoxo

2 Comments

  1. Vemma ialah Real Bussines Real People

  2. wow..memang amat membanggakan pencapaian yang diperolehi oleh bisnes vemma yg hebat ini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...