4 Comments

  1. Salam,
    Saya wawa dr syarikat JL99 PROPERTY SDN BHD nk tanya awk boleh buatkan editing video untuk project kami?contoh nya mcm nii http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fy_3DyqgLhM .kalau boleh beri sy quotation .Hubungi sy di 03-61368099 atau boleh fax kan quotation di 03-61206678 .

    TERIMA KASIH.

    1. W’salam.. hi wawa, No problem kalau video macam tu ok jer.. Do contact me at this no. 017-690 2018.. we need to discuss first 🙂

  2. Salam CD, Awak masih aktif di vemma??

    1. W’salam..boleh tahu siapa ni? Of course lah saya masih active di Vemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge