Pada Isnin lepas, 30 April, CD dan kakak ke rumah Hamdan Hashim untuk menghantar produk Vemma. Walaupun di Vemma ada servis courier percuma tapi CD memang nak jumpa Hamdan dan bagi coaching sikit tentang bagaimana nak menjalankan bisnes Vemma mengikut keupayaan Hamdan..

Coaching bersama Hamdan Hashim … , seorang OKU yang BERIMPIAN BESAR… en.Hamdan semakin teruja dengan konsep bisnes Vemma yg tak perlu menjual produk, malah hanya minum utk kesihatan diri sndiri.. dalam masa sama..menjana income dari rumah… bergelar OKU bukan halangan besar bg beliau yg DAH NAMPAK PELUANG di VeMMA…. 🙂

Kagum dengan semangat Hamdan Hashim yg ingin serius dalam bisnes Vemma.

Hamdan Hashim sangat sukakan produk Vemma yg memberi keceriaan dalam hidupnya..

Banyak kisah2 menarik Hamdan Hashim sebenarnya yg tersimpan kemas di dalam album ni…

Hamdan Hashim memang ceria orangnya.. semakin bersemangat bila diminta bergambar.. 🙂

Inilah Direct Enroller Hamdan Hashim iaitu kakak CD sendiri.. Noor Azimah Md Nor

Banyak perkara menarik tentang kehidupan Hamdan Hashim… CD akan update lagi di sini.. Kepada sesiapa yang nak join Vemma di bawah Hamdan Hashim..boleh call CD 017-6902018 atau hubungi ibu Hamdan Hashim sendiri di  03-40220713 (bercakap dengan Puan Maimon) . Anda akan mendapat coaching terus dari CD & Hamdan Hashim. (Untuk pengetahuan anda..Hamdan adalah OKU yang sejak kecil lagi..dan tidak boleh bercakap dengan jelas..namun masih mahu menjalankan bisnes Vemma dengan caranya sendiri..Jadi CD akan bantu Hamdan dalam mencapai Impian Besar beliau.. 🙂 ) . Semoga kejayaan sentiasa mengiringi Hamdan Hashim. Aminnn…

Regards,

Platinum Cahaya Diana

2 Comments

  1. eh ummi pun ada kat sini? bila ni? tak bawak ain pun… waaaa…

  2. walaupun En Hashim Hamdan berstatus OKU, tetapi itu tidak melumpuhkan semangat beliau untuk membuat bisnes Vemma dan dalam masa yang sama dapat membantu orang lain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CahayaDiana

Cahaya Diana - A Lifestyle blogger | Also blogging about personal development, social media tips, family and friends and sharing about production industry. Currently fulltime film editor at No Name Films Factory. ::: Working Experience ➤ Film & Drama Editor @Metrowealth MIG; Script Writer & Graphic Designer @DoubleVision ::: Degree in Cinematography (UNIMAS)

You may also like...